Πρόσκληση στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 The Greek Fine Food Exhibition

76

 Στις 04-06 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα

 Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στην έκθεση τροφίμων και ποτών 9Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 The Greek Fine Food Exhibition , που θα το επιδοτήσει με ποσοστό 66% από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην Έκθεση δεν επιτρέπεται η λιανική πώληση και στοχεύει αποκλειστικά στις εμπορικές συνεργασίες ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις με Έλληνες και ξένους αγοραστές από τον κλάδο της λιανικής, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων, της εστίασης και του catering.

Εκτός από τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες η  9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition (ΑΘΗΝΑ, 4-6/2/23) έχει σχεδιάσει ένα εξιδεικευμένο πρόγραμμα hosted buyers σε χώρες – στόχους προκειμένου να φιλοξενήσει επιλεγμένους αγοραστές οι οποίοι θα βρίσκονται το τριήμερο της έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Β2Β Square για να συνομιλήσουν απευθείας με τους εκθέτες και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Τα ραντεβού θα κλειστούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας thedelifair.gr και θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο και με προκαθορισμένη διαδικασία.

OΙ ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν να λάβουν  στο ακόλουθο link: https://forms.gle/pBbETgcxHnh8CguR6  το αργότερο μέχρι 29-11-2023.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here