Προσφορά τροφίμων από τη Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Ιερά Μητρόπολη Λάρισας

113

Μια μικρή αντιπροσωπευτική ομάδα παιδιών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού ,συνοδευόμενη από τους Παιδαγωγούς Γκανίδη Μαρία, Αγραφιώτου Αλεξάνδρα και την Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων Μπαξεβάνου Σταυρούλα, επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Λάρισας με σκοπό την προσφορά τροφίμων για τον επιούσιο.
Τα τρόφιμα ήταν μέρος αυτών που συγκεντρώθηκαν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, από το πρόγραμμα «Κατασκευάζω-Ανταλλάσω-Βοηθώ».
Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τα μικρά παιδιά , μοίρασε παιχνίδια κ’ γλυκίσματα και ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Κυρίου στη ζωή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθηση κ. Δημήτριος Δεληγιάννης και η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου ευχαριστούν τους γονείς που ανταποκρίθηκαν για την πραγματοποίηση του προγράμματος, με απώτερο σκοπό τα παιδιά να μάθουν τις ηθικές αξίες που θα αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο της ζωής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here