Προσφορά από τον Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Λάρισας

294

Ρούχα και τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων για του συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
«Για άλλη μια φορά , όλα τα μέλη του Ομίλου μας, ανακαλύψαμε τη χαρά και την ομορφιά της προσφοράς ,της αλληλεγγύης και της αγάπης επισκεπτόμενοι το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου» τόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου κος Μπαζάκης Ιωάννης.
Τα προϊόντα παρέλαβαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία της Δομής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here