Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

379

Σημαντική ποσότητα σχολικών ειδών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων το βιβλιοπωλείο «ΚΑΛΤΣΑΣ» ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης.
Συγκεκριμένα προσέφερε τετράδια, φακέλους και γραφική ύλη χρήσιμη για τους μαθητές. Τα είδη παρέδωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Αχιλλέας Καλτσάς ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-25587, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here