Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το 22ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

184

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας συγκέντρωσαν και προσέφεραν για άλλη μια φορά τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις εορτές του Πάσχα με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης .Τα είδη παρέδωσαν η Διευθύντρια του σχολείου κα Κουτσιανοπούλου Σοφία, η υποδιευθύντρια κα Καράμπελα Ελένη καθώς και οι μαθητές, δίνοντας με τον τρόπο αυτό το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τις ημέρες του Πάσχα.
Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ευχαρίστησε και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της Δομής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here