Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων

184

Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τον αρχηγό κο Μανουάχ Μωυσή ο οποίος επισήμανε ότι «θα πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις συνέπειες του κορωνοϊού».
Επίσης παρευρέθηκαν η υπαρχηγός κα Ζοφτού Μαρία καθώς και τα μέλη κ.κ. Ρηγόπουλος Βαγγέλης και Λυτροκάπης Απόστολος, ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για αυτή την πρωτοβουλία. .
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here