Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

305

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας η οποία διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Λάρισας σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Γυναικείο Όμιλο Δήμου Κιλελέρ ΑΡΩΓΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κατά την οποία συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων .

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος κος Μιχάλης Αναστασίου ενώ κατά την παράδοση τους παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ομίλου και αντιπρόεδρος του Ν. Ο. Λ. Μαρίνα Παπαντάκου- Καντώνια, η αντιπρόεδρος του Ομίλου Βίκυ Πατσίδου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ. Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη( Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλελέρ), Βασιλική Παπαγιαννοπούλου, Λίτσα Τσιλούλη και Σοφία Κατσιανούλη .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here