Προσφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο από το πρόγραμμα “Αθληση και Γυναίκα”

327

Προσφορά τροφίμων πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 , από εκπροσώπους του προγράμματος ¨΄Αθληση και γυναίκα¨ του τμήματος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων στο Κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν καθηγητές του προγράμματος κ.Λαδοπούλου Σταυρούλα, κ.Αλεξάνδρου Νατάσα, κ.Νικόπουλος Γιάννης, καθώς και γυναίκες αθλούμενες μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ.Κωσταρόπουλο Γιώργο και την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ζήλου Έλενα, τα οποία παρέλαβαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κ. Αναστασίου Μιχάλης και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και μέσα από την καρδιά μας για την ανταπόκριση όλων των αθλούμενων γυναικών που από το πλεόνασμα της αγάπης τους συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός τσάντες με τρόφιμα, που θα καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες του Παντοπωλείου, από το οποίο προμηθεύονται σε μηνιαία βάση τρόφιμα 450 οικογένειες συμπολιτών μας.
Με τέτοιους είδους πρωτοβουλίες μας δίνεται η απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα το κίνημα προσφοράς και εθελοντισμού προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here