Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων απο την 1η Στρατιά

730

Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων η 1η Στρατιά Λάρισας. Εκ μέρους της 1ης Στρατιάς Λάρισας παραβρέθηκαν η Συνταγματάρχης κα Μαλέτσικα, ενώ από πλευράς Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου, καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία του και παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here