Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

295

Σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε η εταιρεία ελαστικών οχημάτων ΑΦΟΙ ΠΛΑΣΤΑΡΑ.
Τα τρόφιμα παρέδωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κος Πλασταράς Στέφανος ο οποίος τόνισε ότι «στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις».
Από την πλευρά το Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Αναστασίου Μιχάλης , καθώς και στελέχη της Δομής, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τον ξενάγησαν στο χώρο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here