Προσφορά INTERCOMM FOODS Α. Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

206

Σημαντική ποσότητα με ελιές προσέφερε η εταιρεία INTERCOMM FOODS Α. Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει του Πάσχα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Tα προϊόντα παρέδωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Τσαγκούλης Λευτέρης ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές του Πάσχα και τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις με στόχο πάντα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Στην παραλαβή των προϊόντων παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους καθώς και ο κ. Σεβδαλής Βαγγέλης από το τμήμα προμηθειών της εταιρείας .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here