Προσφορά απο το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους άπορους φυλακισμένους των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας

412

Ρούχα και κουβέρτες για τους άπορους φυλακισμένους των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας παρέδωσαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στο Διευθυντή των Φυλακών κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
Η παράδοση έγινε στο χώρο των φυλακών όπου και έγινε ενημέρωση από τον διευθυντή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ από την πλευρά του Δήμου παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου,η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων κα Ευθυμία Ζιώγα, και οι κ.κ.Θοδωρής Γαντζούδης, και Γιώργος Παπαδόντας στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here