Προσφορά από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

275

Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει του Χριστουγεννιάτικου δέματος που δίνεται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Tα προϊόντα παρέδωσαν τα μέλη του Δ. Σ. κα Μπλιάτσου Φωτεινή πρόεδρος, κα Τοπούζα Τούλα γενική γραμματέας, κα Κοντονάσιου Σταματία ταμίας, κα Ιντζέ Αικατερίνη μέλος και ο υπεύθυνος αποθήκης κος Κακαδιάρης Θανάσης.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημάνθηκε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες που έχουν κοινό σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων που βρίσκονται σε ανάγκη, προωθώντας πάντα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.
Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων τα τρόφιμα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here