Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου

241

– Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιήσει το εσπερινό του κήρυγμα στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, με θέμα: « ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ».
– Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 17:30 θα τελέσει τον αγιασμό ενάρξεως της σχολής γονέων του Ι. Ν. της Του Θεού Σοφίας και θα αναπτύξει το θέμα: « Μικρές επισημάνσεις σε μεγάλες παρανοήσεις».
– Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 11:00 θα ομιλήσει στους κληρικούς της Μητροπόλεως, στην Ιερατική Σύναξη που θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδος.
– Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης και θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας.
– Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18:00 θα ομιλήσει στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Λαρίσης.
– Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19:30 θα τελέσει τον αγιασμό ενάρξεως της σχολής γονέων του Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
– Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτου.
– Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:00 θα τελέσει τον αγιασμό της ενάρξεως του φροντιστηρίου υποψηφίων κατηχητών στην αίθουσα της Κατακόμβης του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here