Πρόγνωση καιρού για τη Λάρισα εως και το Σάββατο

365

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6: Πιθανή πρόσκαιρη μπόρα ή και καταιγίδα τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες,με βελτίωση απο τις πρώτες βραδινές ώρες.
Η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 βαθμούς κελσίου,ενώ τις νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 23-24 βαθμούς με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 85%.

ΠΕΜΠΤΗ 20/6: Προβλέπεται αρχικά ηλιόλουστος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα,ο καιρός το βράδυ θα βελτιωθεί.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 33 βαθμούς κελσίου,ενώ τις νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 24 βαθμούς με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 80-85%.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6: Προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει το μεσημέρι τους 35 βαθμούς κελσίου,ενώ τις πρώτες νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 25-26 βαθμούς με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 60-70%.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6: Προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα συννεφιάσει χωρίς όμως να σημειωθούν φαινόμενα.
Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα φτάσει το μεσημέρι τους 36 βαθμούς κελσίου,ενώ τις πρώτες νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 28 βαθμούς κελσίου με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 50-60%.

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό blog της Θεσσαλίας meteoagia.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here