Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια αιμοδοσία του Συλλόγου Μύρων “ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΙΖΙΩΤΗΣ”

475

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων <<ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΙΖΙΩΤΗΣ>>. Δεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα , καθώς η εθελοντική αιμοδοσία για το συνάνθρωπο μας είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλελέρ κ. Σπυρίδων Καλέτσιος αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου, ενθάρρυνε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραμένουν ενεργοί αιμοδότες και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και γεμάτη υγεία..
Η Δ/ντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας Κα. Βασιλούδη Μαρία αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε μονάδες αίματος, στη μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων ενός μικρού χωριού και στην άψογη συνεργασία για 17 ολόκληρα χρόνια που διανύει ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Μύρων.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Απόστολος Μπίλλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Κιλελέρ κ.κ Αθανάσιος Μούσιος και Τριαντάφυλλος Τσινούλης (μέλος και αιμοδότης του Συλλόγου.
Eπίσης βραβεύτηκαν ο δημοσιογράφος του Βήματος Ορθοδοξίας κ, Γεώργιος Θεοχάρης για την πολύτιμη προσφορά στο Σύλλογο , καθώς και η κ. Ιωάννα Οικονόμου που είναι για πολλά χρόνια αιμοδότης
Τέλος ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η οικογένεια του αείμνηστου Βενιζέλου Ριζιώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ