Πότε θα βγει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σύμφωνα με τον καθηγητή Δ. Κουρέτα

526

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, μας ενημερώνει για τις εξελίξεις σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων κατά του κορωνοϊου.

“Ρωτατε συνεχεια για τα εμβολια. ΟΙ συγχρονες τεχνολογιες πλατφορμες εμβολιων επιταχυνουν πολυ την δημιουργια εμβολιων και μαλιστα πολλες και μικρες βιοτεχνολογικες εταιρειες νεων ερευνητων εχουν μπει στην κουρσα στην Αμερικη κυριως αλλα και Ευρωπη. Σημερα αρχισε η πρωτη κλινικη μελετη σε ανθρωπους στην Αμερικη. Τα εμβολια θα βγουν περιπου ταυτοχρονα σε 10-12 μηνες το ταχυτερο απο σημερα. Θα απευθυνονται ομως σε ηλικιωμενους και ατομα που δουλευουν στο συστημα υγειας που κινδυνευουν καθε μερα τη ζωη τους. ΟΙ αλλοι μετα σε λιγους μηνες . Δεν θα υπαρχει εμβολιο για ολους αμεσως.
Η γυναικα μου και η κορη μου εργαζονται ως μαχιμοι γιατροι στο δημοσιο συστημα υγειας και τους στελνω και απο δω την αγαπη μου. Ξερω οτι κινδυνευουν και πρεπει να αντεξουν ολοι οσοι δουλευουν στα νοσοκομεια. Και πρεπει και να τους βοηθαμε και μεις υπακουοντας ΑΠΟΛΥΤΑ στις οδηγιες του ΕΟΔΥ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ