Πόλος έλξης αποτελεί το τελευταίο διάστημα η Ένωση στρατιωτικών Λάρισας

160

Πόλος έλξης αποτελεί το τελευταίο διάστημα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – ΕΣΠΕΛ. Οι εγγραφές νέων μελών καταφθάνουν η μία μετά την άλλη, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο που ηγείται των προσπαθειών – πρωτοβουλιών αναβάθμισης της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών της Λάρισας.

Τίποτα δεν μοιάζει με το παρελθόν!!!

Η πρόσφατη δικαστική επιτυχία στη διεκδίκηση της νυκτερινής αποζημίωσης, οι αλλεπάλληλες προσφορές στα μέλη (μεταξύ των άλλων και η προ ημερών συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στο πλαίσιο διεξαγωγής μαγνητικής μαστογραφίας για τα θήλυ μέλη των οικογενειών της ΕΣΠΕΛ), η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα (ενημέρωσης μελών, γραμματειακής υποστήριξης, αναβάθμισης γραφείων στέγασης ΕΣΠΕΛ) καθώς και η διαρκής ανάδειξη θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα των Στρατιωτικών είναι μερικά από τα δείγματα του υψηλού επιπέδου ευσυνείδητης προσφοράς στους Στρατιωτικούς της Λάρισας.

Τελευταία ηχηρή εγγραφή στην ΕΣΠΕΛ, αυτή του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Ανθστη (ΤΘ) Δημητρίου Στάικου, μετά την πρόσφατη μετάθεση του, στην Φρουρά Λάρισας.

Έπεται και συνέχεια…η οικογένεια της ΕΣΠΕΛ δυνατή όσο ποτέ άλλοτε!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here