Πωλείται το τσιπουράδικο της 41χρονης από το Λιβάδι Ολύμπου, 24 ημέρες μετά το φονικό (ΦΩΤΟ)

309

Όπως λένε στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής, θεωρούσαν δεδομένο πως το μαγαζί δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ξανά από κάποιο οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο της 41χρονης, πόσο μάλλον από τις νεαρές κόρες της που είδαν με τα μάτια τους τον δράστη να σκοτώνει την μητέρα τους

Εικοσιτέσσερις ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που σημειώθηκε η τραγωδία στο τσιπουράδικο της οδού Παπάφη 41 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν 2 Μαρτίου όταν ο πρώην σύντροφος της 41χρονης Βίκυς, Λεοντής Βορριάς, «μπούκαρε» με μία κοντόκανη καραμπίνα μέσα στο κατάστημα, προσπέρασε τους θαμώνες και αφού ακολούθησε την άτυχη γυναίκα ως την κουζίνα, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα. Δευτερόλεπτα μετά, ο 42χρονος πυγμάχος έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όλη η γειτονιά της Κάτω Τούμπας παραμένει μέχρι και σήμερα συγκλονισμένη από όσα διαδραματίστηκαν αργά το απόγευμα εκείνης της ημέρας. Η Βίκυ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή στην περιοχή της Παπάφη και πολλοί ήταν αυτοί που γνώριζαν όσα περνούσε από τον 42χρονο πυγμάχο, που δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως η σχέση τους είχε τελειώσει. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές, που σε κάποιο από τα πολλά επεισόδια που προκαλούσε μέσα και έξω από το μαγαζί, οι γείτονες είχαν καλέσει την αστυνομία καθώς φοβόντουσαν ότι θα της κάνει κακό.

Η επιχείρηση που διατηρούσε η μητέρα τριών παιδιών, μέχρι και τη στιγμή της νέας γυναικοκτονίας που συγκλόνισε τη χώρα, «έσφυζε» σχεδόν καθημερινά από ζωή και ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. Το τσιπουράδικο, άλλωστε, δεν ήταν γνωστό μόνο για το τσίπουρο και τους μεζέδες του, αλλά πρώτα από όλα για την ίδια την 41χρονη που με τον χαρακτήρα της είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Σήμερα, πάνω από μερικά κεράκια που έχει αφήσει ο κόσμος στην είσοδο του καταστήματος, υπάρχει κολλημένο πωλητήριο για την επιχείρηση. Όπως λένε στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής, θεωρούσαν δεδομένο πως το μαγαζί δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ξανά από κάποιο οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο της 41χρονης, πόσο μάλλον από τις νεαρές κόρες της που είδαν με τα μάτια τους τον δράστη να σκοτώνει την μητέρα τους.

Φωτογραφίες από το κατάστημα με το πωλητήριο στην είσοδο:

IMG_20220326_163917
IMG_20220326_163926
IMG_20220326_164015
Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here