Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις φέτας στην Ελασσόνα

546

Εκατοντάδες άτομα όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν χθες από τις πρώτες ώρες λειτουργίας τους εκθεσιακούς χώρους της «ΦΕΤΑ 2018» στην Ελασσόνα. Γεύθηκαν την ελληνική φέτα και άλλα προϊόντα της περιοχής και όχι μόνο και βέβαια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και το έργο ιδιωτών και φορέων που εκθέτουν με περίπτερά τους. Οι διοργανωτές δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους από την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που «αγκάλιασε» για τα καλά την όλη διοργάνωση, συμμετέχοντας στις δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις της «ΦΕΤΑ 2018».

Η χθεσινή ημερίδα είχε το θέμα «Πωλήσεις, συσκευασία και διείσδυση της φέτας σε νέες αγορές». Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές, ανάμεσα στα άλλα, η φέτα στη διεθνή αγορά οφείλει να ακολουθήσει τις σύγχρονες ανάγκες. Μέσα από τη θεματική της ημερίδας αναδείχθηκαν οι νέες τάσεις στην προώθηση των πωλήσεων, στα υλικά των συσκευασιών και στους τρόπους διείσδυσης σε νέες αγορές.


Η θεματική της χθεσινής μέρας είχε την παρακάτω εικόνα:
*«Προτάσεις και λύσεις στη συσκευασία τυροκομικών προϊόντων» κ. Βασίλης Μπούγιας, γενικός διευθυντής εταιρείας Μultivac
*«Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές», κ. Ανδρέας Χαρδαλούπας, διευθυντής Μάρκετινγκ Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα
*«Συνδυασμός φέτας και αρωματικών φυτών», κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος (ΕΑΦΦΕ)
*«Μπίρα και φέτα, γευστικοί συνδυασμοί», κ. Πολ Εμμανουηλίδης, ζυθοποιός – σύμβουλος Ζυθοποιίας.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here