Πλήθος κόσμου στον ετήσιο χορό των απανταχού Παραποταμιτών (ΦΩΤΟ)

287

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμπατριώτες και φίλοι του Μ.Ε.Σ. Απανταχού Παραποταμιτών «Προφήτης Ηλίας», σε αίθουσα γνωστού κέντρου, στο οποίο διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η βραδιά ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου κ. Ιωάννας Πετρωτού. Έπειτα, τη σκυτάλη πήρε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, αγάπη και προκοπή. Επίσης, συγχάρηκε και ευχαρίστησε το Δ. Σ. του Συλλόγου για τις πετυχημένες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις.
Ακολούθησε η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων, τα οποία απέδωσαν με χάρη και λεβεντιά χορούς και τραγούδια της περιοχής. Στη συνέχεια, ακολούθησε χορός από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες, υπό τους ήχους λαϊκής ορχήστρας.
Εκτός του δημάρχου στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κ.Στέλλα Μπίζιου, βουλευτής της Ν.Δ., ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Βασ. Πινακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Λιούπας, ο αντιδήμαρχος του δήμου Τεμπών κ. Ν. Μητσογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Ντόντος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παραποτάμου κ. Γ. Γουγουλιάς, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here