Πλημμύρισε από νεολαία η κοίτη του ποταμού – Με μεγάλη επιτυχία το RIVER PARTY του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

416

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο κύκλος των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Συλλόγου για το φετινό καλοκαίρι. Μετά την πετυχημένη συναυλία-αφιέρωμα της Μικτής Χορωδίας στον Σταύρο Ξαρχάκο, το Πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Τσαριτσάνης, την πεζοπορία στην Αγια-Σωτήρα, σειρά είχε το απόλυτο RIVER PARTY,ένα πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο(από το 2013) σε ένα μοναδικό, μαγευτικό ,καταπράσινο τοπίο στην τοποθεσία “Κρυόβρυση” δίπλα στον ποταμό που διασχίζει την Τσαριτσάνη.
Το RIVER PARTY έγινε θεσμός χάρη στους νέους της Τσαριτσάνης, οι οποίοι είχαν και την ιδέα να διοργανωθεί αυτή η βραδιά, ώστε να συμβάλλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου και παράλληλα να αναδείξουν αυτή την υπέροχη τοποθεσία,η οποία παραμένει αναξιοποίητη και έχει αφεθεί στην τύχη της.
Δεκάδες νέοι ντόπιοι αλλά και πάρα πολλοί επισκέπτες έφτιαξαν μια μεγάλη παρέα και διασκέδασαν μέχρι αργά το πρωί, σε μια βραδιά με Dj,live, πολλές εκπλήξεις, αστείρευτο κέφι, ανεμελιά αλλά και πολύ χορό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here