«Πλεύση Ελευθερίας»: Οι παραιτήσεις, οι καταγγελίες και ο Λαρισαίος σύντροφος της…

751

Παραιτήσεις και καταγγελίες για την “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος. Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν ότι τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους “εκλεκτούς” στις θέσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Λαρισαίος σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

ζωη κωνσταντοπουλου, πλευση ελευθεριας, συζυγος

Στην Α’ Αθήνας, η Ελένη Δημοπούλου που ήρθε 2η σε σταυρούς (2.828), μετακινήθηκε στην 4η θέση, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας (3ος σε σταυρούς) μετακινήθηκε στον Β3 Νοτίου Τομέα. Έτσι στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου δεύτερος είναι ο Αδαμάντιος Καραναστάσης, η Έλλη Ρούσσου και πλέον 4η η Ελένη Δημοπούλου.

Στην Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (πρώτη με 4.032 ψήφους) «εξαφανίστηκε». Στη λίστα πλέον είναι πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθεί ο Σπήλιος Ζαραρόπουλος, που λέγεται ότι είναι στενός φίλος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

diamantopoulou2ao

Στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Αριστέα Γεωργοπούλου που ήρθε πρώτη σε ψήφους, μετακινείται στην 3η θέση της λίστας. Πρώτη πλέον είναι η Γεωργία Κεφαλά (ήταν 2η) και ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος.

Στην Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, η Όλγα Δάλλα ήρθε πρώτη και παραιτήθηκε με καταγγελίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις λίστες (την έβαλαν 3η). Στη λίστα είναι πρώτος ο Σπύρος Μπιμπίλας και ακολουθεί ο Ευθύμιος Μαυράκης (είχε έρθει 7ος σε ψήφους).

dalla 91

Στην Β’ Πειραιώς αντί της Μαργαρίτας Καζάκου (πλέον 3η στη λίστα – ήταν πρώτη σε σταυρούς) πάει ο Χρήστος Αριδας και ακολουθεί η Αθηνά Τσαμαδού.

Μάλιστα η κ. Καζάκου έγραψε: «ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!».

Στην Αχαΐα πρώτος πλέον είναι ο Ανδρέας Ρέγκλης στη λίστα, ενώ πρώτη σε σταυρούς είχε έρθει η Μαρία Αλεξίου.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης, από 5ος σε σταυρούς, ο Μιχάλης Χουρδάκης είναι πρώτος στη λίστα.

Στο Ηράκλειο, μπαίνει πρώτος στη λίστα ο Γιώργος Τσαμπουράκης αντί του Δημήτρη Κολοκοτρώνη.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ