Πίτα από τον Μορφωτικό Σύλλογο Ραψάνης

257

Στην αξία του έργου που επιτελεί ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης στην ενίσχυση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μανώλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και του αποκριάτικου χορού στη γραφική κοινότητα.
Ο Γιώργος Μανώλης, κληθείς από την πρόεδρο κ. Καλλιόπη Γαζέτα να απευθύνει χαιρετισμό, συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου για την πολυεπίπεδη δράση τους. Όπως μεταξύ άλλων είπε «….το έργο που επιτελείτε για τη διατήρηση της παράδοσης, των ηθών και εθίμων, της γραφικής Ραψάνης είναι σημαντικό! Και αυτό γιατί αγαπάτε τον τόπος σας, το χωριό σας τη Ραψάνη. Είναι τιμή μου που γνώρισα από κοντά το σύλλογο σας, που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί σας και ευελπιστώ μετά τις δημοτικές εκλογές του τρέχοντος έτους η συνεργασία μας αυτή να είναι περισσότερο εποικοδομητική. Κλείνοντας ο κ. Μανώλης ζήτησε από όλους πολίτες και πολιτευόμενους να είναι δίπλα και να στηρίζουν το σύλλογο σε κάθε προσπάθεια, για το καλό της Ραψάνης και ευχήθηκε η νέα χρόνια να είναι ακόμη πιο δημιουργική».
Τον κ. Μανώλη συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Νικολάου, ο τοπικός σύμβουλος Ραψάνης κ. Δημ. Ζήλος, οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. κ. Αθηνά Δαλδογιάννη – Τσόκανου και Γιάννης Σδούγκας, φίλοι και γνωστοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here