Πέθανε ο οδοντίατρος Αγγ. Καρανίκας

562

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 82 ετών ο Άγγελος Καρανίκας. Ο καταγόμενος εξ Αγιάς Λαρισαίος οδοντίατρος, που είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια λόγω ασθενείας, εκλέχθηκε στο παρελθόν σε σειρά αξιωμάτων υπηρετώντας τον τόπο και τον κλάδο του, με απαράμιλλη ευγένεια και ήθος.

Γεννημένος στην Ανάβρα, είχε αναδειχθεί το 1987 νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας, εκπρόσωπος της επαρχίας Αγιάς, μετέχοντας στο αιρετό όργανο που πλαισίωνε τότε τον διορισμένο νομάρχη. Επί δημαρχίας Λαμπρούλη είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Σωτηρίου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου και μέλος της διοίκησης του Δημοτικού Ωδείου ενώ υποστήριζε σταθερά και έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Άγγελος Καρανίκας είχε εκλεγεί το 1988 πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας καθώς και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου, ενώ αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Φωτεινή Νικολοπούλου, εκπαιδευτικό και την κόρη του Ελισάβετ Καρανίκα επίσης οδοντίατρο.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here