Παρουσιάζεται στη Νίκαια το βιβλίο του Άκυ Μητσούλη «Ένα μυστήριο μία φορά»

334

Το βιβλίο του Άκυ Μητσούλη «Ένα μυστήριο μία φορά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις λογείον, παρουσιάζεται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Prospero την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ώρα 19.00 στην Αίθουσα Χορωδίας της Μουσικής Σχολής Νίκαιας.

Ένα μυστήριο μία φορά, είναι το σύγχρονο, σκοτεινό, γοτθικό, θεατρικό παραμύθι του Άκυ Μητσούλη που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Ο Άκυς Μητσούλης έχοντας σκηνοθετήσει, διασκευάσει και γράψει πολλά κείμενα και για το παιδικό θέατρο, εδώ καταπιάνεται με ένα ταξίδι που όσο τρομακτικό φαίνεται στην αρχή, στο τέλος τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ένα μοναδικό σκοτεινό ταξίδι ενηλικίωσης γεμάτο ανατροπές.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ανθή Μπλιάτσου φιλόλογος , ο Δημήτρης Μαρέδης δημοσιογράφος και η Μπέττυ – Βεατρίκη Μαγρίζου συγγραφέας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης.

Σκηνές από το βιβλίο θα ζωντανέψουν οι ηθοποιοί από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ, Γεωργία Τσανίδου και Σϊμος Τσεκούρας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχείας Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ.

Ο Άκυς Μητσούλης είναι σκηνοθέτης στο επαγγελματικό θέατρο 24 χρόνια. Έχει σκηνοθετήσει σε κρατικές , ημικρατικές σκηνές, και στο ελεύθερο θέατρο. Διδάσκει θέατρο όπου μαθαίνει από τους μαθητές του. Από το θέατρο έμαθε να διαβάζει και να φτιάχνει εικόνες. Στο Πολυτεχνείο σπούδασε χημικός μηχανικός, αλλά το θέατρο τον
έκανε να ξεχάσει αυτή του την ιδιότητα. Είναι ενεργός blogger και Youtuber. Αγαπά τις ταινίες τρόμου και τα παιδικά παραμύθια… μα πιο πολύ αγαπά τον συνδυασμό τους…

Συμβούλοι Διοργάνωσης Forthright

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here