Παρουσίαση του βιβλίου ”Πέρα από την γέφυρα” στο περίπτερο του Βιβλιοπωλείου “Γραμμή” στην 19η έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ταχυδρομείου

514

Αύριο Παρασκευή 13/07 και ώρα 19:30 – 21:30, το Βιβλιοπωλείο “Γραμμή” σας προσκαλεί  στην παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Σαλιγκαρά, “Πέρα από την γέφυρα”.
Η παρουσίαση θα γίνει στην Πλατεία Ταχυδρομείου, στο περίπτερο του Βιβλιοπωλείου “Γραμμή” στην 19η έκθεση Βιβλίου.

Το βιβλίο

Η Χριστιάνα είναι μια νέα και φιλόδοξη φωτογράφος. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει τον Σταύρο και τον Ηλία, οι οποίοι είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια. Εκείνοι γοητεύονται αμέσως από την αυθεντικότητά της. Ο Ηλίας καταφέρνει να την κερδίσει, ενώ ο Σταύρος πνίγει τα συναισθήματά του βρίσκαντας παρηγοριά στη Δάφνη. Μια σειρά από απροσδόκητα γεγονότα κλονίζει τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων και όσα θεωρούν δεδομένα. Έχουν όλοι οι άνθρωποι δικαίωμα ν’ αλλάξουν ζωή; Μπορούν τα συναισθήματα να θυσιαστούν στον βωμό της ηθικής και του καθωσπρεπισμού; Μια ιστορία γεμάτη διλήμματα για τον έρωτα, τη φιλία, τη διαφορετικότητα, τη θέληση για ζωή. Οι ήρωες αποζητούν τη λύτρωση πέρα από τη γέφυρα. Μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here