Παρουσίαση του χρηματοδοτούμενου έργου MobiliseSME του ΣΘΕΒ στο Επιμελητήριο Λάρισας

275

Το ευρωπαϊκόχρηματοδοτούμενο έργο Mobili se SME(Business Exchange and Mobility Programme for SMEs) στο οποίο συμμετέχει ο ΣΘΕΒκαι αφορά την κινητικότητα του προσωπικού που απασχολούνται σε ΜΜΕ της Ε.Ε.παρουσίασε το στέλεχος του τμήματος εκπαιδευτικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Συνδέσμου κα Ελένη Ευαγγελοπούλουστις 26 Φεβρουαρίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λάρισας.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων επιχειρηματικότητας όπου κύριο μέλημα τους είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενημέρωσή τους για ευκαιρίες ανάπτυξης.
Γενικός στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τις μετακινήσεις και τις ανταλλαγές υπαλλήλων, διευθυντών ή/ και (συν) ιδιοκτητών Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε άλλη επιχείρηση που έχει την έδρα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι μετακινήσεις αυτές έχουν ως στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων του προσωπικού της επιχείρησης, τη βελτίωση της παραγωγικότητάς της αλλά και την ενίσχυση και ανάπτυξη δεσμών με τους ευρωπαίους εταίρους αυξάνοντας έτσι τις επιχειρηματικές ευκαιρίες διεθνώς.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου τηλ: 2410555507 & email: education@sthev.grή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου https://mobilise-sme.eu/.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here