Παρουσίαση της μερικής ανακαίνισης της Α’ παθολογικής κλινικής του Γ.Ν. Λάρισας

80

Στο Γ.Ν. Λάρισας παρουσιάστηκε η μερική ανακαίνιση της Α΄ Παθολογικής Κλινικής, η οποία περιλαμβάνει τον ελαιοχρωματισμό της. Τέτοιου είδους ανακαίνιση στη συγκεκριμένη Κλινική είχε να πραγματοποιηθεί από το Έτος 2004.
Η εν λόγω ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε υπό μορφή δωρεάς από τον κο Στέφανο Γκερλιώτη – Γεωργικά Μηχανήματα (service – πωλήσεις – ανταλλακτικά – λιπαντικά), υπό την επίβλεψη του Δήμου Τυρνάβου.
Το Παθολογικό Τμήμα έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό στο έργο του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού COVID 19 στη Θεσσαλία και όχι μόνο.
Η παρουσίαση έγινε από τον Διευθυντή της Κλινικής και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, κο Κωνσταντίνο Καρακούση, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου, κου Γρηγόριου Βλαχάκη, του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κου Χαρίλαου Τσιλιάκου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κου Κωνσταντίνου Πάνου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (αιρετός εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού), κου Γρηγορίου Γρηγοριάδη και της Προϊσταμένης της Κλινικής, κας Ευαγγελίας Παπατζέλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here