Παράταση συμμετοχών για τον παγκόσμιο διαγωνισμό-εργαστήριο σύνθεσης

308

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μουσικής και Εικαστικών Τεχνών του Γκρατς της Αυστρίας (KUG), ανακοινώνουν την πρώτη συνδιοργάνωση του outHear New Music Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12-16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Πρόκειται για μια καινούργια πρωτοβουλία με παγκόσμια εμβέλεια καθώς απευθύνεται σε σύνθετες σύγχρονης μουσικής από όλο τον κόσμο.
Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθουν από αξιόλογους καθηγητές μουσικής σύνθεσης από την Αυστρία και την Ελλαδα, ενώ τα έργα που θα ξεχωρίσουν, θα εκτελεστούν από το διεθνούς φήμης μουσικό σύνολο Klangforum που εδρεύει στη Βιέννη.
Οι συμμετέχοντες συνθέτες παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια ενός διημέρου συμπόσιου, ενώ θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως συναντήσεις και ανοιχτά σεμινάρια με τους διακεκριμενους διδάσκοντες συνθέτες: Clemens Gadenstätter (KUG), Δημήτρη Παπαγεωργίου (ΑΠΘ), Ορέστη Τουφεξή (ΚUG).

Λόγω μεγάλης ανταπόκρισης, η προθεσμία στην ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής ανανεώθηκε για την Κυριακη 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση και το ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:
www.outhearnewmusic.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here