Παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ» και Έκθεση Φωτογραφίας από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

510

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν την παράσταση «Ζωή σε 10 κλικ»,Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, ώρα 18.30, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι .Κατσίγρα.
Η παράσταση παρακολουθεί τον κύκλο της ζωής με τα καμώματά της και αποτελεί το καταστάλαγμα των φετινών δράσεων του δικτύου ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ, των διαγενεακών προγραμμάτων που έγιναν σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του δήμουκαι της φιλοσοφίας του δικτύου που θέτει στο επίκεντρο του προγραμματισμού της το παιδί και την οικογένεια ως αδιάσπαστο σύνολο.Στην παράσταση «Ζωή σε 10 Κλικ» συμμετέχει ο 6ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων και μέλη των ΚΑΠΗ.
Παράλληλα, στο φουαγιέ της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, θα παρουσιαστούν τα φωτογραφικά ΚΛΙΚ τηςομαδικής έκθεσης με θέμα “Πορτρέτα” που έγιναν σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα f-plusκαι εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται δημιουργήθηκαν από παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών που ταξίδεψανστον γοητευτικό κόσμο της φωτογραφίας, γνώρισαντη χρήση της φωτογραφικής μηχανής και με οδηγό τον έμφυτο ενθουσιασμό, την φαντασία και την ιδιαίτερη οπτική αντίληψή τουςδημιούργησαν ένα ενδιαφέρονυλικό, φωτογραφίζοντας συμμαθητές και φίλους.
Η Έκθεση έχει διάρκεια από Πέμπτη 23 έως και Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.
Η εκδήλωση οργανώνεται από τη ΔΗΚΕΛ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων – Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here