Παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου

339

Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πραγματοποίησε την Δευτέρα 29 Ιουλίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, αποτελούμενη από τους Βασίλη Ζωγράφο, Γιάννη Τσακνάκη και Χρήστο Μάρκου.
Η αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε με τον εκτελούντα χρέη διοικητή του ΓΝΛ, Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Απόστολο Κομνό.
Αντικείμενο της διαμαρτυρίας ήταν η καθυστέρηση που υπάρχει στην αποκατάσταση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος, η οποία παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφια βουλευτής Λάρισας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία επέστρεψε πλέον στην εργασία της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις εβδομάδες μετά τις εκλογές, η πρώην υποψήφια βουλευτής δεν έχει επανατοποθετηθεί στη θέση της Διευθύντριας, όπως ορίζει ο νόμος, αλλά επιπλέον με προκλητική της ανακοίνωση η ΔΑΚΕ του ΓΝΛ ζητάει ουσιαστικά την πολιτική της δίωξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει τη ρεβανσιστική τακτική της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία και απαιτεί από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας την τήρηση της νομιμότητας, καθώς και την εργασιακή και μισθολογική αποκατάσταση της πρώην υποψήφιας βουλευτή του.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here