Παράλια Λάρισας: Ηλιόλουστες φθινοπωρινές βουτιές με Sunset καθημερινές και Κυριακές! ΦΩΤΟ

488

Τι και αν σε τρεις μέρες μπαίνει ο Οκτώβριος, ο καιρός φέτος βρίσκεται σε μεγάλα κέφια ακόμη και προδιαθέτει για φθινοπωρινές βουτιές!

Οι Λαρισαίοι ακόμη δεν έχουν σταματήσει τα μπάνια τους και με την πρώτη ευκαιρία εκδράμουν στα παράλια για να ανανεώσουν το καλοκαιρινό τους μαύρισμα και να βουτήξουν στην ζεστή ακόμη θάλασσα.

Και ενώ τα περισσότερα beach bar έχουν κλείσει το Sunset Coffee Beach Bar επιμένει και σας περιμένει να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά της Σωτηρίτσας που και  τώρα το Φθινόπωρο είναι ανεπανάληπτα!

Και αυτό το Σαββατοκύριακο ο κόσμος, Λαρισαίοι και ξένοι παραθεριστές,  επιλέγουν και πάλι Sunset, εγγύηση στην καλύτερη παραλία της περιοχής!

Η φωτογραφία από το μεσημέρι του Σαββάτου …

Και όπως φαίνεται και ο Οκτώβριος θα μπει με φοβερές θάλασσες για να συνεχίσουμε τα μπάνια μας και τις ξένοιαστες στιγμές στο Sunset!

Εξάλλου το  Sunset Coffee Beach Bar με την ειδυλλιακή τοποθεσία και το ευχάριστο περιβάλλον αποτελεί ιδανική επιλογή από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι, το τσιπουράκι σας, το ποτό σας  ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Όλοι οι δρόμοι και το Φθινόπωρο οδηγούν στο BEACH BAR  SUNSET!!!

Υπεύθυνος καταστήματος: Κώστας Καμπίσιος 

Εποχικότητα: Ανοιχτό όλο τον χρόνο 

Σωτηρίτσα Αγιάς 

Τηλ: 694 857 3329 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here