Πάντα κοντά στους κατοίκους του Σαρανταπόρου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

230

Συνάντηση με φορείς του Σαρανταπόρου είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του χωρίου κ. ΙωάννηςΒαΐτσης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δημήτρης Κλεισιάρης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού ΣυλλόγουΙφιγένειαΓεωργάκη.
Στο πλαίσιο της επαφής συζητήθηκαν παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Σαρανταπόρου, καθώς καιο προγραμματισμός των εκδηλώσεων για το 2020.
Οι φορείς του Σαρανταπόρου ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου Λιβάδι – Σαραντάπορο, τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο προς Σαραντάπορο, καθώς και για τη στήριξη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωρίου. Παράλληλα,ζήτησαν την αναβάθμιση του εορτασμού της Μάχης τους Σαρανταπόρου, με εμπλουτισμό των εκδηλώσεων, όπως επίσης και την ανάδειξητουΠολεμικού Μουσείου Σαρανταπόρου ώστε να αποτελέσει περαιτέρω πόλο έλξης για την περιοχή.
Ο κ. Παιδής συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Βαΐτση και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν και την μεγάλη αγάπη που δείχνουν για τον τόπο τους, ενώ δήλωσε ότι οι παρεμβάσεις – βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο θα συνεχιστούν. «ΗΠεριφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των κατοίκων για την ανάδειξη του χωρίου, του πολιτισμού και της παράδοσης» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here