Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Λάρισας “Στο πλευρό μαθητών και συναδέλφων σε σχολεία και σχολές!”

229

Μαζί με τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία και τους φορείς της πόλης απαντάμε στα αντιεκπαιδευτικά σχέδια της κυβέρνησης με Συλλαλητήριο στη Λάρισα
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 6.00 μμ
Κεντρική Πλατεία
Συνολικά στην Παιδεία, οι φραγμοί για τους πολλούς μεγαλώνουν. Η μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών που πάνε σχολείο ή σπουδάζουν θα αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα τεράστια εμπόδια στην μόρφωσή τους με τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.
Η καταστολή οξύνεται! Το μπάσιμο της αστυνομίας στα πανεπιστήμια έχει σκοπό την παραπέρα εμβάθυνση της εμπορευματοποίησης της πανεπιστημιακής μόρφωσης και την εξασφάλιση της πλήρους ενσωμάτωσης των πανεπιστημίων στις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων και των μηχανισμών τους.
Το άθλιο νομοσχέδιο έρχεται προς ψήφιση! Εμείς δεν μπορούμε ως μουσικοί να μην σταθούμε στο πλάι των μαθητών, να μην μπούμε μπροστά για την υπεράσπιση των φοιτητών, των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Το ίδιο κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα για την υπεράσπιση της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων αυτών που παράγουν τον σύγχρονο πολιτισμό στην χώρα, συνολικά του λαού μας.
Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει την δυναμική του δίκιου μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, συλλογικότητα να ριχτούμε στην μάχη της οργάνωσης του αγώνα.

«Αν μείνουνε τα πράγματα όπως είναι, είμαστε χαμένοι»
Μπ.Μπρεχτ
Λάρισα, 9/2/2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here