Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε στη Λάρισα

605

Ένα μεγάλο γεγονός, αθλητικού χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στην Λάρισα την περίοδο 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2019. Πρόκειται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. που αναμένεται να συγκεντρώσει στα γήπεδα της πόλης μας 700 περίπου εκπαιδευτικούς – αθλητές.
Ενόψει αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Κων. Κούμας» επισκέφθηκε χθες τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη προκειμένου να τον ενημερώσει για το επικείμενο αθλητικό γεγονός αλλά και να ζητήσει την συνδρομή του δήμου, για την παραχώρηση χρήσης αθλητικών υποδομών της πόλης.
Ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε την ικανοποίηση για την φιλοξενία του πρωταθλήματος και δήλωσε πως είναι «αυτονόητη η παραχώρηση των γηπέδων από πλευράς του δήμου που πάντοτε στέκεται αρωγός σε τέτοια σημαντικά για την πόλη γεγονότα». Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού Ι. Αλεξούλης, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Κ. Κούμας» Δ. Παπαποστόλου, Γ. Νάστος, Τζ. Νταφοπούλου, Ζ. Λούτσου και Αθ. Παπατζέλος, ο υπεύθυνος της ομάδας Γ. Μυλωνάς και ο προπονητής Στ. Κορομηλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here