Πανελλήνια Διοργάνωση «ΦΕΤΑ 2018»: Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Σταύρος Ξαρχάκος απόψε στη σκηνή της Ελασσόνας!

495

Ως ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς καταγράφεται ήδη η Πανελλήνια Διοργάνωση «ΦΕΤΑ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στην Ελασσόνα από σήμερα έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Πέρα από τη βαρύτητα της κλαδικής έκθεσης, του θεσμικού συνεδρίου και του πλήθους των επιστημονικών ημερίδων, στην τριήμερη Διοργάνωση προγραμματίζεται κι ένα πλήθος πολιτιστικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς.

Η μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκιστη Πρωτοψάλτη δεσπόζει την πρώτη ημέρα της Διοργάνωσης, απόψε το βράδυ.

Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Τιμή εισιτηρίου: 10,00€

Η κεντρική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της πλατείας παραπλεύρως της Αίθουσας Θεάτρους Δημάρχου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Λίγο νωρίτερα, ο σεφ της γαλλικής πρεσβείας Jean Marie Hoffmann θα συνδυάζει τη φινετσάτη γαλλική κουζίνα με την ελληνικότατη φέτα, δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, κερνώντας με τα εδέσματα του τους επισκέπτες.

Στην άλλη πλευρά της πλατείας η σεφ Ιωάννα Σταμούλου με τη γκουρμέ κουζίνα της βάζει τη φέτα στις πιο γευστικές σπεσιαλιτέ. Η φέτα ταξιδεύει και στην Ιταλία το Σάββατο και την Κυριακή για να συνδυάσει τις μεσογειακές γεύσεις με το άρωμα της φέτας. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου οι ειδικοί κ. Γιώργος Παλησίδης, κ. Κωνσταντίνος Βράκας και κ. Νίκος Γκονέλας, θα αποκαλύψουν στο κοινό τα μυστικά γευστικά χαρακτηριστικά της φέτας.

Οι φιλαρμονικές του Δήμου Ελασσόνας, του Δήμου Λάρισας και του Δήμου Τυρνάβου δημιουργούν μια μοναδική μουσική ατμόσφαιρα και στις τρεις ημέρες της διοργάνωσης, ενώ λαϊκή και έντεχνη βραδιά το Σάββατο και οι Samoladay το βράδυ της Κυριακής συμπληρώνουν τη μουσική πανδαισία του τριημέρου.

Για τους απαιτητικούς της γεύσης υπάρχει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα για τη διατροφική αξία της Φέτας.

Μια πραγματική γιορτή ήχων και γεύσεων για τρεις ολόκληρες ημέρες στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here