Παναγιώτης Μωυσίδης: “Δώστε μου τη δύναμη, για να πάμε την Ελασσόνα μπροστά”

394

Όταν κάποιος πονάει τον τόπο του, όπου και να πάει, θα επιστρέφει πάντα εκεί που γεννήθηκε. Με ξέρετε όλοι, αλλά ακόμη κι αν δε με γνωρίζετε κάποιοι, ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ παρών σε όλες τις στιγμές της επαρχίας Ελασσόνας.

Αγαπώ τον τόπο μου, και θέλω να τον δω να αλλάζει όμορφα. Έχω το πείσμα, έχω τη γνώση, έχω τη θέληση, και θα τα καταφέρω γιατί ξέρω ότι δε θα είμαι μόνος μου σ’ αυτή τη διαδρομή. Σας θέλω όλους δίπλα μου στον αγώνα που θα δώσω με το συνδυασμό του Νίκου Ευαγγέλου, στο τοπικό ψηφοδέλτιο της δημοτικής κοινότητας Ελασσόνας.

Βάζω το χέρι στην καρδιά, και αυτή είναι η υπογραφή μου προς όλους σας, ότι την επομένη των εκλογών θα κοιτάξω μόνο μπροστά! Με καθαρό βλέμμα, γιατί θέλω να σας κοιτάω στα μάτια, όταν σας συναντώ στο δρόμο.

Μπροστά για τους νέους, που θα δώσουν “πνοή” με την επιστροφή τους, στους μεγαλύτερους.

Μπροστά για τον αθλητισμό μας, γιατί ως μέλος της αθλητικής ένωσης Στεφανόβουνου- Γαλανόβρυσης ξέρω ότι έχουμε παρών και μέλλον.

Μπροστά με τιμή, για τις παραδόσεις μας και την ανεξάντλητη ιστορία μας, που επιχειρώ πάντα να “φωνάζω” ως αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοράχης.

Ψηλά για το καμάρι του τόπου μας, τον Όλυμπο, στον οποίο επιβάλλεται να επενδύσουμε στην πράξη!

Μαζί με εσάς, ένας από εσάς, εγώ ο Παναγιώτης Μωυσίδης, ζητώ την εμπιστοσύνη σας για ένα αγέρωχο, φωτεινό αύριο, με πίστη και ακούραστη δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here