ΠΑΕ ΑΕΛ: “Με την …επιφοίτηση του Αγίου Αχίλλειου, σε μία ώρα όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα θεραπεύτηκαν από τον covid”

224
A laboratory worker prepares samples for PCR tests at the Bioscientia laboratories headquarters as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues in Ingelheim, Germany, January 17, 2022. REUTERS/Kai Pfaffenbach

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ υπονοεί ότι η ομάδα του Απόλλωνα προφασίστηκε κρούσματα κόβιντ για να μην αγωνιστεί στο ματς με τη Βέροια, το οποίο τελικά έγινε και ηττήθηκε με 0-1.

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του ο κ. Αλέξης Κούγιας, ότι χθες αργά το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ζήτησε αναβολή του σημερινού αγώνα απέναντι στην ΠΑΕ Βέροια, διότι οι ποδοσφαιριστές υπεβλήθησαν σε rapid test και 8 από αυτούς βρέθηκαν ότι πάσχουν από covid.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε για αυτή την ενέργεια και το αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας, από πρόσωπο της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας και από ποδοσφαιριστή και αμέσως ανέδειξε το θέμα και προς τιμήν του ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος ζήτησε όλοι οι ασθενείς να υποβληθούν σε μοριακό τεστ και ως εκ θαύματος με την επιφοίτηση του Αγίου Αχίλλειου, Προστάτη των πιστών της Λάρισας, Θαυματουργού, έγινε το θαύμα και σε μία ώρα όλοι θεραπεύτηκαν και όλα τα rapid τεστ βγήκαν αρνητικά.

Αναζητείται από το ΕΟΠΥΥ ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Μαντζανάς και ο προπονητής κ. Γράφας για να ενημερώσουν τον κ. Γεραπετρίτη, το ποια θεραπεία ακολούθησαν και σε μία ώρα θεραπεύτηκαν από τον covid.

Αύριο η νομική υπηρεσία της ΑΕΛ θα κοινοποιήσει εξώδικη καταγγελία στην διοργανώτρια αρχή για να διερευνηθεί η δυσώδης αυτή υπόθεση, που εάν το αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας γινόταν δεκτό θα μιλούσαμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή με υπευθυνότητα να δημοσιοποιήσει αυτή την απατηλή συμπεριφορά της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας και περιμένουμε από τους τίμιους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας και τον τίμιο προπονητή τους κ. Γράφα να αγωνιστούν εναντίον της Βέροιας με τα 8 πέναλτι και τον ξένο διαιτητή της προηγούμενης Τετάρτης, όπως αγωνίστηκαν εναντίον μας και στα 3 παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα, την ίδια απαίτηση εκφράζουμε και προς τον ιδιοκτήτη του Ιχθυοπωλείου και εστιατορίου στην Άνω Γλυφάδα και ο νοών νοείτω.

Εμείς διεκδικούμε την άνοδο μας μόνο μέσα στα γήπεδα, χωρίς βοήθεια από κανένα, με μια μόνο ήττα σε όλο το πρωτάθλημα από τους υποτιθέμενους φίλους μας, με την καλύτερη άμυνα όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων όλου του κόσμου και με την καλύτερη επίθεση αφού εμείς δεν είχαμε το θράσος να βάλουμε 7 γκολ όπως έβαλαν άλλες ομάδες στην ιστορική Καβάλα.

Λεπτομέρεια:

Ο κ. Μαντζανάς είναι στενότατος φίλος του κ. Μπίκα ιδιοκτήτη της Βέροιας στο εμπόριο κρεάτων, αφού ο κ. Μπίκας είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος κρεοπώλης.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here