ΟΤΟΕ: Έκτακτη ανακοίνωση ενόψει της σοβαρής κακοκαιρίας

242

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ νομού Λάρισας κι ο Γιάννης Πούπκος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής της Ανανεωτικής κίνησης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ”, με έκτακτο δελτίο τύπου που απέστειλαν στην εφημερίδα ILARISSA, ενημερώνουν τους Τραπεζοϋπαλλήλους για την σοβαρή Κακοκαιρία που πλήττει από χθες όλη την χώρα μας και που θα πρέπει να απευθύνονται σε περίπτωση αποκλεισμού τους λόγω ασχημών καιρικών συνθηκών.

Σήμερα και τις επόμενες ημέρες τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, θα παραμείνουν κλειστοί εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η τράπεζα οφείλει να διευκολύνει τους γονείς είτε σε ότι αφορά στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία είτε σε σχέση με πιθανή έκτακτη απουσία τους.

Λόγω της σοβαρής κακοκαιρίας, τα ποσοστά τηλεργασίας για όσες μέρες κριθεί αναγκαίο μπορούν να αυξηθούν εκτάκτως προς διευκόλυνση των εργαζομένων.

Κάνενας συνάδελφος να μην διακινδυνεύσει με την μετακίνησή του.

Για όσους βρίσκονται σε περιοχές με σημαντικές δυσκολίες στους δρόμους να καταχωρηθούν άδειες αποκλεισμού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης δικαιολογητικών εφόσον αυτό είναι αυταπόδεικτο.

Καλούμε τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε δυσκολία να επικοινωνήσουν με τους υποψηφίους της παράταξης
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here