Όταν τα ψώνια γίνονται απόλαυση για τον Λαρισαίο ΜΟΝΟ “SPAR MAZIMarkets” – 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ κρέατα!

342

Όταν η ποιότητα συναντά την ποικιλία και τις οικονομικότερες τιμές, ο συνδυασμός είναι ότι καλύτερο για την οικογένεια. Τότε τα ψώνια γίνονται διασκέδαση και η «τσέπη» του Λαρισαίου σταματάει να αναστενάζει. Η λύση είναι μία “SPAR MAZIMarkets”, γιατί αυτή η σχέση του Λαρισαίου με το δικό του Super Market, είναι άρρηκτη και συνεχίζει να εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τα “SPAR MAZIMarkets” μπήκαν στο σπίτι του Λαρισαίου γιατί τα προϊόντα του είναι άριστης ποιότητας και ασύγκριτης φρεσκάδας.

Γιατί τα κρέατά που θα βρεις στα  “SPAR MAZIMarkets”  είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Γιατί τα “SPAR MAZIMarkets” είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ super market στη Λάρισα που συντηρούν ιδιόκτητα σφαγεία στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Κάτι που σημαίνει 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΕΑΣ, αυτό που επιζητά ο Λαρισαίος, και του το προσφέρει στο τραπέζι του η “SPAR MAZIMarkets”!

Γιατί, μόνο τα “SPAR MAZIMarkets” έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το επιθυμητό. Το κύρος του παγκόσμιου brand name SPAR αλλά προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα, γιατί η “SPAR MAZIMarkets” είναι μια αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ανθρώπους που διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία της “SPAR” που κυριαρχεί σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο!

 Γιατί, “Μαζί είμαστε καλύτερα”, το moto που καθοδηγεί τα “SPAR MAZIMarkets” και το έχει κάνει «σημαία» του!

Οι Έλληνες παραγωγοί εμπιστεύονται τα προϊόντα τους στα “SPAR MAZIMarkets” και οι πελάτες της γνωρίζουν καλά ότι θα βρουν την ποιότητα και την ποικιλία στο δικό τους super market που αγαπούν και εμπιστεύονται.

Όσο για το περιβάλλον των καταστημάτων; Είναι το πιο ευχάριστο, με το προσωπικό να σας περιμένει με χαμόγελο για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση.

Και το άγχος σας για το παρκινγκ, έχει λάβει τέλος, καθώς τα καταστήματα “SPAR MAZI Markets” διαθέτουνάνετο parking, ώστε η βόλτα στο super market για τα ψώνια σας να είναι πολύ εύκολη υπόθεση!

Μαζί στις έξυπνες αγορές, γιατί μαζί είμαστε καλύτερα!

SPAR MAZI Markets

Ιωαννίνων 162, Λάρισα τηλ: 2410 288660

Φαρσάλων 175, τηλ: 2410 660 333, Λάρισα

Καραολή Δημητρίου 133, τηλ: 24920 22888, Τύρναβος

Facebook: https://www.facebook.com/mazimarkets

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here