Όταν ο Γκλέτσος έλεγε το νέο διοικητή του ΠΓΝΛ “Έχεις τελειώσει…” – ΒΙΝΤΕΟ

1462

Τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων όλης της χώρας ανακοίνωσε προχθές Παρασκευή το υπουργείο Υγείας. Οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία της Λάρισας είναι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Δημήτριος Κατσικονούρης (πρώην υποδιοικητής της ΥΠΕ και πολιτευτής της ΝΔ στη Φθιώτιδα) και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νέος διοικητής είναι ο Χαράλαμπος Μπαλής.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Δήμαρχος Στυλίδας είχε «θερμό επεισόδιο» με τον νέο διοικητή του ΠΓΝΛ Δημήτριο Κατσικονούρη για άγνωστη αιτία.

Το επεισόδιο είχε συμβεί στην τελετή των Θεοφανείων στη Στυλίδα όταν οι επίσημοι κατέβαιναν από την εξέδρα. Ήταν η στιγμή που ο Απόστολος Γκλέτσος είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη.

Για άγνωστη αιτία και χωρίς κανείς να γνωρίζει τι έχει συμβεί μεταξύ τους, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο Γκλέτσος του λέει «γιατί είσαι εδώ εσύ; κατέβα κάτω…» και στη συνέχεια του φωνάζει «έχεις τελειώσει..».

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε, ενώ τα πράγματα ηρέμησαν όταν η αδελφή του Γκλέτσου μπήκε στη μέση και πήρε τον Δημήτρη Κατσικονούρη για να κατέβουν μαζί από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ