Όταν η Λάρισα και ο Βόλος ενώνονται για καλό σκοπό! (ΒΙΝΤΕΟ)

768

Οι Λαρισαίοι Νικήτας Πριμηκύρης και Μιχάλης Παπαδόπουλος παρουσιαστές ταξιδιωτικής εκπομπής στο TRT, ίδρυσαν την ομάδα εθελοντών «Ανθρώπινη Αγκαλιά» με σκοπό να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η πρώτη τους δράση βοήθησε το κοινωνικό παντοπωλείο της Λάρισας για τις 350 καταγεγραμμένες οικογένειες που είχαν ανάγκη και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2 τόνους τρόφιμα και πράγματα!
Να σημειωθεί ότι στο πλευρό τους είχαν τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων Λάρισας κ.Σωτήριο Βούλγαρη που πήρε μέρος και στο βίντεο προώθησης.

Η δεύτερη δράση τους, η οποία ξεκίνησε προχθές Δευτέρα 08/02/2021 και θα ολοκληρωθεί στις 08/03/2021, έχει ως σκοπό την στήριξη και την παροχή βοήθειας στο ορφανοτροφείο Βόλου με είδη πρώτης ανάγκης, σχολικά και παιχνίδια. Να επισημανθεί ότι έχουν την στήριξη του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, της Ελληνικής ομάδας διάσωσης Μαγνησίας, της Λέσχης διάσωσης Ειδικών δυνάμεων Βόλου, καθώς και πολλών επιχειρήσεων!

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να πάρετε μέρος και να στηρίξετε τον αγώνα στείλτε μήνυμα στα προφίλ στο Instagram @humanhug.gr και του Facebook Ανθρώπινη αγκαλιά.

Δείτε βίντεο και φτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here