“Όταν η ανικανότητα κάνει τη γιορτή για το ποδήλατο, ζωή ποδήλατο”

287

Χθές ήταν η μεγάλη ευκαιρία μιας πόλης ιδανικής για τη χρήση ποδηλάτου, όχι μόνο να αναδείξει τη χρήση του, αλλά και να διαφημιστεί σε όλη την Ευρώπη. Και για άλλη μια φορά, η Δημοτική Αρχή κατάφερε να πάρει στα χέρια της θησαυρό και να τον κάνει στάχτη. Την ώρα που με περισσή αυταρέσκεια ο κύριος Καλογιάννης ανακοίνωνε ότι η Λάρισα έγινε “πόλη του ποδηλάτου” δεκάδες χιλιάδες Λαρισαίοι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι για ώρες σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης, ολόκληρες συνοικίες (πχ τα Ταμπάκικα) απομονώθηκαν κι από θαύμα αυτή τη φορά δεν βρεθήκαμε σε τραγωδία, καθώς αν κάτι συνέβαινε, δεν υπήρχε καμία δυνατότητα επέμβασης ούτε από Πυροσβεστική ή Αστυνομία, αλλά ούτε από ασθενοφόρο.
Φυσικά, δεν περίσεψε χώρος για συγγνώμη προς τους συμπολίτες στις ανακοινώσεις του Δημάρχου και των υπόλοιπων συντελεστών, ούτε καν για έκφραση κατανόησης. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού η αίσθηση ευθύνης είναι αποδεδειγμένα πλέον λέξη άγνωστη για εκείνους. Το βασικό ήταν να βγουν καλές φωτογραφίες. Εκεί ξέρουν ότι τα καταφέρνουν καλά.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους Αθλητές, στους γονείς και στα παιδιά που στήριξαν, βίωσαν και μετέδωσαν τη χαρά του ποδηλατικού αθλητισμού στην πόλη, αλλά και διπλά συγχαρητήρια στους χιλιάδες εγκλωβισμένους και ταλαιπωρημενους συμπολίτες μας, που για άλλη μια φορά βίωσαν στο πετσί τους την ανικανότητα των Δημοτικών Αρχόντων. Υπομονή σε όλους, η περίοδος μιας Δημοτικής Αρχής του θεαθήναι και της ιδεοληψίας, τελειώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here