Ώρες αγωνίας για Λαρισαία υπάλληλο του δήμου και τον σύζυγό της στο Παρίσι… Από το αεροδρόμιο στο κρατητήριο!

751

Απίστευτη περιπέτεια ζει στο Παρίσι τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα από το πρωί της Δευτέρας μια Λαρισαία υπάλληλος του δήμου, η οποία ήταν να ταξιδέψει στη Μαρτινίκα προκειμένου να συμμετάσχει εκ μέρους του δήμου Λαρισαίων σε συνάντηση στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος.

Ωστόσο αντί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να πάει στο νησί που βρίσκεται μεταξύ της Καραϊβικής Θάλασσας και του Ατλαντικού ωκεανού, βρέθηκε στο κρατητήριο του αεροδρομίου της γαλλικής πρωτεύουσας! Τι είχε συμβεί; Στον έλεγχο διαβατηρίων νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ταυτότητα της Λαρισαίας φαίνεται πως θεωρήθηκε πλαστή με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο κρατητήριο. Την ίδια τύχη είχε και ο σύζυγος της που ταξίδευε μαζί της (απαραίτητη διευκρίνιση: με δικά του έξοδα) και ο οποίος βρέθηκε μάλιστα σε ξεχωριστό κρατητήριο από τη γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα οι Γάλλοι αστυνομικοί θεώρησαν πως το ζεύγος των Λαρισαίων προέρχεται από χώρες της Μέσης Ανατολής! Όσο κι αν τους έλεγαν ότι είναι Έλληνες με τη γυναίκα μάλιστα να τονίζει ότι εκπροσωπεί το δήμο της Λάρισας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, δεν τους πίστευαν οι Γάλλοι και επέμεναν στην κράτηση τους.

Τελικά μετά από πολλές ώρες το μεσημέρι της Δευτέρας επιτράπηκε στην Λαρισαία υπάλληλο του δήμου να τηλεφωνήσει. Φυσικά η πρώτη της κλήση ήταν στο δημαρχείο της Λάρισας για να ενημερώσει για το απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί και την περιπέτεια που ζούσε. Για το θέμα φυσικά ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων ο οποίος και προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ενώ ενημερώθηκε για το συμβάν και η ελληνική πρεσβεία στη γαλλική πρωτεύουσα. Μετά από την περιπέτεια που πέρασε το ζευγάρι των Λαρισαίων που βρίσκεται ακόμη στο Παρίσι, σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να μεταβεί στη Μαρτινίκα και αναμένεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα και τη Λάρισα…

Πηγή: tinealarissa.gr

Φωτο Αρχείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here