Ομιλία του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού σήμερα στο εκλογικό κέντρο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»

612

Πολιτική εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Καλογιάννη, πραγματοποιούνται σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ. Ως γνωστόν το εκλογικό κέντρο της Συμπαράταξης βρίσκεται στην συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Βενιζέλου, απέναντι από το Α’ Αρχαίο Θέατρο.

Η πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ και θα περιλαμβάνει ομιλία του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη και παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού.

Στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», που ασχολήθηκαν με την διαμόρφωση του εκλογικού κέντρου, υποστηρίζουν πως το αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο υπογραμμίζοντας με νόημα ότι βασική τους επιδίωξη είναι η διαμόρφωση του εκλογικού να συνάδει με το σημείο και κυρίως με την επαφή με το Αρχαίο Θέατρο.

Έτσι επιλέχθηκαν απλές γραμμές, χωρίς χρωματικές εντάσεις, ώστε οπτικά και αισθητικά να μην έρχεται σε αντίθεση με το σημαντικότερο μνημείο της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here