Ομαδικά εργαστήρια για ανέργους από το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε

217

Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα Ρομά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το μήνα Ιανουάριο νέα εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους με θέμα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας – Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης Εργασίας», όπως συμπλήρωση του βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής επιστολής, καθώς και ανάπτυξη δεξιοτήτων στη λήψη επαγγελματικής απόφασης.
Τα εργαστήρια στοχεύουν στην ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ των ωφελουμένων και θα υλοποιηθούν στους χώρους του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ (Παράρτημα Θεσσαλίας),Τζαβέλα 4, Τ.Κ. 41222, Λάρισα.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμου 3Α, τηλ. 2410680242 & 2410680250, e-mail: kkoinotitas@larissa-dimos.gr, ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.larissa-dimos.gr/el/component/k2/item/241-kentrokoinothtas και Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45, τηλέφωνο: 2410-231.122, email:kkoinotitasroma@larissa-dimos.gr.
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσονται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here