Ολοκληρώνεται από το Δήμο Λαρισαίων η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

241

• Ξεκίνησε τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη, στην Σκεπαστή Αγορά της Νέαπολης

Ξεκίνησε την Δευτέρα, από τον Δήμο Λαρισαίων και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη η διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ»
Η διανομή πραγματοποιείται στην Σκεπαστή Αγορά της Νέαπολης, με τη μέθοδο drive through. Στους δικαιούχους του προγράμματος διανέμονται βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, αλεύρι σίτου, ελαιόλαδο, μαρμελάδα, μέλι ανθέων, πραλίνα φουντουκιού, γραβιέρα, καρότα(συσκευασία), μπανάνες, ρύζι, φακές, φασόλια, φέτα, φρυγανιές, οδοντόβουρτσα και υγρό Πιάτων.
Σημειώνεται ότι ια το Δήμο Λαρισαίων ωφελούμενες είναι 2874 οικογένειες με σύνολο μελών 5535, επί συνόλου 5692 και 11281 αντίστοιχα για την ΠΕ Λάρισας.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:
* Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ στον Πίνακα).
* Άστεγοι, που εξυπηρετούνται από αντίστοιχες δομές φιλοξενίας αστέγων (π.χ. κέντρα ημέρας, συσσίτια αστέγων κτλ).
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων : 2410680243. Υπεύθυνοι υπάλληλοι : Παλαιομήτρος Ευάγγελος, Δαλακώνη Κερασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here