Οικονομικό Επιχειρηματικό Φόρουμ & Β2Β συναντήσεις στο Βλαντικαυκάζ (Νότια Ρωσία) 18 Ιουνίου 2021

241

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ & Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΛΑΝΤΙΚΑΥΚΑΖ(ΝΟΤΙΑ ΡΩΣΙΑ)

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Το διάστημα από 17 έως 20 Ιουνίου τ.ε. στην πόλη Βλαντικαυκάζ της Δημοκρατίας της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια (νότια Ρωσία) για δεύτερη φορά (το 2019 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά) διοργανώνονται «Ημέρες Ελληνικού Πολιτισμού» στην Δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια, με αφορμή το Αφιερωματικό Έτος Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.

Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Επιχειρηματικό Οικονομικό Φόρουμ «Ελλάδα-Κύπρος-Οσετία», το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση-παρουσίαση προϊόντων και Β2Β συναντήσεις ελληνικών και τοπικών επιχειρήσεων.

Ο διοργανωτής των εκδηλώσεων ο τοπικός Σύλλογος Ελλήνων «Προμηθέας» προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις, οργανώσεις και εταιρείες που απασχολούνται στον τομέα των κατασκευών, της παραγωγής δομικών υλικών και άλλων εμπορευμάτων, αγροπαραγωγούς, εκπροσώπους ελαφριάς βιομηχανίας και κατασκευαστές σουβενίρ, καθώς επίσης και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών και αναψυκτικών (ούζο, κρασί, χυμοί κ.α.) και τουριστικές εταιρείες να συμμετάσχουν στις εργασίες του.

Η Ρωσική πλευρά αναλαμβάνει:
1. Μετακινήσεις από/προς αεροδρόμια του Βλαντικαυκάζ και Μινεράλνιε Βόντι
2. Διαμονή στο ξενοδοχείο (3 ημέρες)
3. Διατροφή (τρεις φορές την ημέρα, 3 ημέρες)
4. Μετακινήσεις (3 ημέρες)
5. Μεταφραστές (3 ημέρες)
Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο παρακάτω σύνδεσμο (LINK):
https://forms.gle/gCfEi3BjZNqfrQEWA
το αργότερο μέχρι 24-5-2021 (ημέρα Δευτέρα ) αλλά και στο mailtτης πρεσβείας μας που θα βρείτε στα επισυναπτόμενα έγγραφα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here