Οι Στρατιωτικοί της Λάρισας ενωμένοι όσο ποτέ, δίπλα στην ΕΣΠΕΛ και την ΠΟΜΕΝΣ

392

Μέχρι και το τελείωμα της διαδικασίας κατάθεσης των απαραίτητων εγγράφων για τις αγωγές της διεκδίκησης των δώρων και των επιδομάτων αδείας των Στρατιωτικών μετά και την δικαίωση από το ΣτΕ, στα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) στην 1η Στρατιά, παρατηρήθηκε μεγάλη κοσμοσυρροή, η οποία συζυτήθηκε έντονα στην τοπική κοινωνία.

Για δέκα περίπου ημέρες και κάθε απόγευμα από τα γραφεία της ένωσης περνούσαν καθημερινά εκατοντάδες Στρατιωτικοί και των τριών κλάδων, για να καταθέσουν τα χαρτιά τους, αλλά κυρίως για να γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας της Λάρισας που ακούει στο όνομα ΕΣΠΕΛ.

Με όλα αυτά που διαδραματίστηκαν όλες αυτές τις μέρες στα γραφεία της ΕΣΠΕΛ, φάνηκε ξεκάθαρα το επίπεδο και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την συγκεκριμένη ένωση, με την απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος προς αυτή, εντάσσοντας όλο και περισσότερα νέα μέλη στην οικογένειά της καθημερινά, καταλαβαίνοντας όσο περνάει ο καιρός πως Μόνο όλοι μαζί σαν μια μεγάλη ομάδα μπορούν να διεκδικούν δυναμικά τα Νόμιμα δικαιώματά τους και να τα προωθούν συντονισμένα στα κέντρα αποφάσεων προς επίλυση.

Η ΕΣΠΕΛ η πρώτη πρωτοβάθμια ένωση που ιδρύθηκε μετά την ψήφιση του Νόμου για την εκπροσώπηση των εν ενεργεία Στρατιωτικών από το Ελληνικό κοινοβούλιο, έχει κάτω από τα φτερά της όλους τους Στρατιωτικούς της Λάρισας και στοιχισμένη πάντα στη γραμμή που έχει χαράξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) ως δευτεροβάθμιο όργανο, συνεχίζουν μαζί τους αγώνες τους προς όφελος των συναδέρφων τους αλλά και των οικογενειών τους.

Καλή δύναμη για τη συνέχεια, με την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα να φαντάζει δεδομένη μέσα από τους υγιείς αγώνες που δίνετε. Το μέλλον σας ανήκει !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here